Muffins med hindbær og hvid chokolade

Printer venlig version
Muffins med hindbær og hvid chokolade

Beskrivelse

Hindbær smager godt og det samme gør hvid chokolade, så hvorfor ikke blande de to råvarer i en omgang lækre muffins? Dette har jeg gjort i denne opskrift og resultatet er, hvis jeg selv skal sige det, ikke værst!

Ingredienser

2 Æg
125mlVegetabilsk olie
250mlMælk
1tskVaniljesukker
200gSukker
400gHvedemel
3tskBagepulver
1tskSalt
100gHvide chokoladeknapper
150gHindbær (friske eller frosne)
Til
Muffins
Tilberedningstid45 minutter
OpskriftskategorierMuffins med bær Muffins med chokolade

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Rør æg, olie, mælk, vaniljesukker og sukker sammen i en røreskål. Du skal fortsætte med at piske indtil sukkeret er helt opløst.

3. I en anden skål blandes mel, bagepulver, salt og de hvide chokoladeknapper.

4. Bland den våde og den tørre blanding sammen og tilsæt hindbærene. Vær omhyggelig med ikke at bryde frugterne op - de skal være så hele som muligt.

5. Fyld dejen i muffinsforme og bag dem i ovnen i cirka 25 minutter.